…egy újabb WordPress.com honlap…

Hozzád milyen autó illik?” JÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

https://www.facebook.com/pages/Po%C3%A9n%C3%A1radat/331705473513672  (továbbiakban: ”Szervező  ) Facebook oldalon alkalmazás formában elérhető játékot szervez (továbbiakban:”Játék”) amelyen minden  természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) részt vehet, aki a Játék időtartama alatt a https://www.facebook.com/pages/Po%C3%A9n%C3%A1radat/331705473513672  oldalon az  „Hozzád milyen autó illik?” játék oldalhoz a „Tetszik” gomb megnyomásával csatlakozik, egyben a személyes adatainak kezeléséhez hozzájárul, és a játékszabályzat (”Játékszabály”) feltételeit elfogadja.

 

A Játékban való részvétel önkéntes, a Játék során történő adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező felhívja a Játékos figyelmét a Játékszabály és egyben az adatkezelés szabályainak figyelmes elolvasására. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen felhasználóval vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek, vagy a Játékszabályban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban. Az alkalmazás letöltésével a Játékosok az adatkezelés szabályait illetve a Játékszabályt a Játékra történő jelentkezéssel elfogadják. A Játékosok a jelentkezéssel tudomásul veszik és hozzájárulnak ahhoz, hogy:

– részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabály minden rendelkezését.

 A Szervező szavatolja, hogy a Játék felhasználóiról adatokat nem tárol, ahttps://www.facebook.com/pages/Po%C3%A9n%C3%A1radat/331705473513672 oldalra adott „Tetszik”-en és az opcionálisan Játékos üzenőfalára posztolt bejegyzésen kívül nem mutat egyéb aktivitást a Játékos tudta nélkül

A Játék használata során a felhasználó tisztában van az elektronikus adatátvitel természetéből, korlátozott kapacitásából, korlátozott hozzáférésből, állásidőkből, technikai korlátokból, a Játék felhasználóinak esetleges nagy számából és az ezzel kapcsolatos esetleges technikai és üzemeltetési okokból adódó nehézségekkel.

Mindezekre figyelemmel a Játék hibamentességét a Szervező nem szavatolja a Játékos a Játék alkalmazását kizárólag a saját kockázatára használja. A Szervezőt, illetve megbízottját a Játék alkalmazással összefüggésben adott információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért, továbbá  a Játék alkalmazás felhasználói által tanúsított magatartásért felelősség nem terheli.

A fenti okok következtében a Szervező illetve megbízottja, a Játék alkalmazással kapcsolatban kizárólag a vonatkozó jogszabályokban meghatározott, kötelező erejű (eltérést nem engedő) szavatosságokat, jótállásokat, illetve felelősséget vállalja, a jelen Játékszabályban meghatározottak szerint.  Minden más kifejezett, hallgatólagos vagy törvényes szavatosság, jótállás vagy felelősség a magyar jogszabályok által megengedett mértékben kizárt, különös tekintettel a jelen Játékszabályban foglalt esetekre.

A fentiek mellett Szervezőt, megbízottját nem terheli felelősség a Játék alkalmazáshasználatával kapcsolatban vagy azok alapján a felhasználó, vagy harmadik felek által elszenvedett bármely nem vagyoni, közvetett, illetve következményes kárért, költségért, kiadásért, ideértve egyebek mellett a Játék alkalmazás használatának bármilyen módon való ellehetetlenülését, adatvesztést, bevételkiesést, nyereségkiesést, elmaradt hasznot, kereskedelmi jó hírnév csökkenését vagy elvesztését harmadik személyek követelését. A Játék feltételei úgy kerültek meghatározásra, hogy az abban foglalt előnyök a felelősség kizárásáért, illetve korlátozásáért a Polgári Törvénykönyv. 314. § (2) szerint megfelelően biztosítják.

Ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a Játékszabály megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott (vis maior) körülmények felmerülése esetén a Szervező.

Szervező fenntartja a jogot a Játék megszakítására, felfüggesztésére. Amennyiben Szervező felfüggeszti vagy megszakítja a Játékot, erről egyszerű közleményt jelentet meg a https://www.facebook.com/pages/Po%C3%A9n%C3%A1radat/331705473513672 Üzenőfalán.

A Facebook a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. A Facebook a Játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Játékkal. A Játékos az általa a Játék során átadott információkat a Szervező, illetve megbízottja, és nem a Facebook számára adja át

Szervező a Játékszabályt  https://www.facebook.com/pages/Po%C3%A9n%C3%A1radat/331705473513672 címen teszi közzé.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben megváltoztassa. A megváltoztatott Játékszabályt azonnal közzéteszi https://www.facebook.com/pages/Po%C3%A9n%C3%A1radat/331705473513672  Facebook oldalon.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt kedveli: